Chromaluxe: Bilde på aluminium på en helt ny måte

Bilde på aluminium gir et moderne og eksklusivt uttrykk der bildet viser godt igjen, og ble kåret til årets bildeprodukt i 2016. Chromaluxe skiller seg ut med å gi bildet en unik fargemetning, dybdefølelse og bildekvalitet sammenlignet med tradisjonelle aluminiumsbilder. Dette viser spesielt godt igjen på plater med glossy overflate hvor bildet blir ekstra «levende». Tilbakemeldingene vi har fått av våre kunder har vært fulle av lovord og vi får stadig høre «Wow», «Fantastisk» og «Utrolig». Aluminiumsplatene er tynne, lette og overflaten tåler ekstremt mye i tillegg til at fargene bevares over tid.

Overflater

Vi tilbyr tre forskjellige overflater, alt etter hvilket uttrykk du ønsker.

Glossy

Høyglanset overflate som gir bildet ekstra glød og dybde. Denne passer til de aller fleste bilder og er den soleklare bestselgeren.

Chromaluxe Glossy Aluminium

Matt

Fin matt overflate uten gjenskinn. Passer godt dersom bildet ikke skal dominere alt for mye og spesielt om en ønsker et litt mykere uttrykk.

Chromaluxe Matt Aluminium

Klar metall

Denne overflaten har gjennomsiktig belegg slik at metallet skinner gjennom. Dette fungerer veldig godt med enkelte bilder, spesielt bilder med høy kontrast og sort/hvit-fotografier. Klar overflate lagerfører vi  kun i disse størrelsene: 30x45cm, 60x60cm, 50x75cm og 80x120cm.

Chromaluxe Klar Aluminium

Størrelser

Vi tilbyr stort sett størrelser i standard 3:2 format i tillegg til noen kvadratiske størrelser. Det er også mulig å få til f.eks panorama-bilder ved å dele opp bildet over flere plater og henge de ved siden av hverandre på vegg.

Oppheng

Dersom bildet skal henges rett på vegg anbefaler vi rammeoppheng i aluminium på baksiden, som vist på bildet, slik at bildet blir stående litt ut fra veggen. Da følger det med både oppheng til skruer og trådoppheng. Plater opptil 20x30cm kan også leveres med bordstøtte til 49,-. Det er mulig å få platene levert helt uten feste.

Chromaluxe veggfeste

Holdbarhet

Chromaluxe aluminiumsplater har en helt spesiell coating hvor fotoet blir overført inn i platen ved hjelp av høy varme og trykk. Platene har gått gjennom omfattende testing mot flere fotopapirer og man har kommet frem til at Chromaluxe har opptil dobbelt så lang varighet som de tre ledende fotopapirene i markedet. I tillegg tåler overflaten ekstremt mye mer enn et fotopapir. Platene kan vaskes og er meget ripebestandig.

Chromaluxe varighet

 

Levering

Vanlig leveringstid er 5 virkedager, men ta kontakt om det haster så kan vi som regel ordne det kjappere mot hurtigtillegg 100,-. Evt postgang kommer i tillegg og tar normalt 1-5 virkedager.

 

Rammefeste i alu på bakside

Veggfeste

 

20x30 99,-
30x45 149,-
40x40 199,-
40x60 199,-
50x75 299,-
60x60 299,-
60x90 299,-
70x100 299,-
80x120 399,-

Chromaluxe Aluminium levert til Ydalir Hotell v/ Universitet i Stavanger